Emakina Group en Fluent Commerce sluiten strategisch partnerschap gericht op meer winkelgemak

Emakina Group en Fluent Commerce sluiten strategisch partnerschap gericht op meer winkelgemak

Slim omnichannel orderbeheer versterkt e-commerce-dienstenaanbod van Emakina Group

Brussel, Sydney, Emakina Group, de onafhankelijke internationale groep van digitale bureaus en Fluent Commerce, het toonaangevende platform voor orderbeheer, kondigen een nieuw strategisch partnerschap aan.

Internationale retailklanten van alle agentschappen van Emakina Group kunnen door deze samenwerking vlot een flexibele geïntegreerde bezorgdienst voor bestellingen koppelen aan alle belangrijke e-commerceplatforms. Zo versterken ze hun verkoop en merkwaarde.

Snelle omnichannel-orkestratie helpt klanten bij het aankopen, ophalen, terugsturen of wijzigen van hun bestelling in alle verkooppunten, geregistreerde locaties van derden en afhaalpunten.

Winkels worden zo mini-distributiecentra, waar medewerkers vlot leveringen, bestellingen en teruggegeven producten beheren en geen enkele verkoopskans missen.

Het verspreiden van het beheer en de beschikbaarheid van goederen binnen een ruim netwerk helpt merken en retailers om bestellingen vlugger en efficiënter af te handelen. Afgebroken aankoopmomenten en voorraden nemen af en zo bespaart de retailer tijd en geld. Als toemaat worden ook de afstanden van transport voor leveringen korter, wat het milieu ten goede komt.

Brice Le Blévennec, CEO van Emakina Group:

"Het is onze passie om rijke gebruikerservaringen te creëren en die zijn cruciaal in de strategie van elke retailer. Vlot bestellingen beheren is een belangrijke maar vaak onderschatte factor in dit proces. Daarom zijn we enthousiast over dit nieuwe partnerschap met Fluent Commerce, dat het beste bundelt in e-commerce en het opvolgen van bestellingen."

Rob Shaw, MD voor Europa en het Midden-Oosten van Fluent Commerce besluit:

"Als gerespecteerde experts in digitale marketing ontwierpen en implementeerden de agentschappen van Emakina Group al op een reeks platformen een groot aantal topcommerce-oplossingen waar miljoenen klanten gebruik van maken. Ons partnerschap voegt een hoogwaardige internationale groep van agentschappen toe aan ons netwerk, met ervaring in meerdere markten. Daardoor kunnen ze onze oplossing voor orderbeheer efficiënt integreren in alle belangrijke e-commerceplatformen."

- - -

Over Fluent Commerce

Fluent Commerce is een cloudsoftwarebedrijf gespecialiseerd in slim orderbeheer voor omnichannel-verkopers. Hun Fluent Order Management Cloud Platform is cloud-native, volledig aanpasbaar voor flexibel beheer en codevrij. Het bevat de essentiële componenten voor uniforme handel: gedistribueerd orderbeheer, instrumenten voor elk verkoopspunt, voorraad- en locatiebeheer, klantenservice, optimalisatie van de uitvoering van bestellingen en rapportering. Zo verhogen retailers en merken snel het gebruiksgemak en hun omzet, en verlagen ze kosten. Fluent Commerce werkt met internationale en regionale merken zoals Australia Post, eBay, French Connection, JD Sports, Samsung, Target en Woolworths.
www.fluentcommerce.com

Contacteer ons
Luc Malcorps Director of Media Relations, Emakina Group
Luc Malcorps Director of Media Relations, Emakina Group
Over Emakina Group SA

Emakina Group is een van de toonaangevende digitale groepen van onafhankelijke digitale bureaus, met 26 kantoren in 18 landen in Europa, het Midden-Oosten, Afrika en Noord-Amerika. Lees meer op www.emakina.group en volg ons op Twitter @EmakinaGroup.

Emakina Group SA
Middelburgstraat 64A
1170 Brussel
België