Emakina valt in de prijzen op de W3 Awards

Emakina valt in de prijzen op de W3 Awards

Op de vijfde editie van de W3 Awards gaat Emakina met maar liefst 6 awards naar huis. Deze jaarlijkse uitreiking eert de creatieve uitmuntendheid op het web en erkent de creatieve breinen achter de campagnes.

Golden Award Winner

Nadat het reeds in de prijzen viel met deze producties op de Horizon Interactive Awards haalt Emakina opnieuw twee keer goud op de W3 Awards. Naast de overwinning in de categorie ‘Visual effects/Motion graphics’  met de inzending Food Safety sleepte Emakina een gold award binnen in de categorie ‘Visual appeal’ met de website van Starwood Luxury Collection.

Vier zilveren medailles

Emakina’s silver awards waren voor de projecten Kakuma Refugee Camp, VW drives Music en opnieuw Starwood Luxury Collection in de categorie ‘General Website Categories’. Daarnaast werd het agentschap ook beloond voor de Online Video van Sea Matters voor het Europees Milieuagentschap.

Over Emakina Group SA

Emakina Group is een van de toonaangevende digitale groepen van onafhankelijke digitale bureaus, met 26 kantoren in 18 landen in Europa, het Midden-Oosten, Afrika en Noord-Amerika. Lees meer op www.emakina.group en volg ons op Twitter @EmakinaGroup.

Emakina Group SA
Middelburgstraat 64A
1170 Brussel
België