Emakina vergroot internationale aanwezigheid met nieuw kantoor in Qatar

Emakina vergroot internationale aanwezigheid met nieuw kantoor in Qatar

Qatarese klanten krijgen directe toegang tot rijke innovatieve digitale ervaringen en e-commerce met slagkracht

Emakina Group (Euronext – ALEMK) kondigt de opening aan van een nieuwe vestiging in Qatar, aansluitend bij de spectaculaire groei en dynamiek binnen het emiraat. Murat Yoldas Ertugrul, Emakina VP MEA, neemt de leiding van het kantoor in Doha, het 4e van de digitale agentschapsgroep in de MENA-regio en het 21e wereldwijd.

Qatar werkt samen met een wereldwijd groeiend netwerk van partners om zijn nationale visie voor 2030 waar te maken. Met de start van Emakina.QA speelt het digitaal agentschap in op de ambities van het land en biedt het een platform om er regionale relaties te ontwikkelen met belangrijke technologiepartners, B2B- en B2C-klanten. Merken en instellingen op het schiereiland krijgen directe toegang tot een betrouwbaar full-service digitaal team met diepe wortels in de GCC-regio en bewezen expertise in digitale transformatie.

"We feliciteren ons MENA-team met hun spectaculaire groei en hun nieuw kantoor in Doha," zegt Karim Chouikri, CEO van Emakina Group. "Met de opening van onze 4e vestiging in de MENA-regio begint een nieuw en spannend hoofdstuk in onze groeiende samenwerking met fantastische klanten en technologiepartners in Qatar. Hun flexibele samenwerking wordt nog dynamischer en ze stimuleert de indrukwekkende economische vooruitgang van het land."

Met de opening van zijn eerste kantoor in Doha, in de wijk Old Airport, is Emakina ideaal geplaatst om zijn groeistrategie in de MENA-regio verder te ontwikkelen. Met meer dan 1.000 experts verspreid over 3 continenten combineert de groep goed geïntegreerde, lokale expertise met internationale specialisten in toonaangevende technologieën, strategie, service design en marketing. Het bedrijf is geregistreerd bij het Qatar Financial Centre, het toonaangevende onshore centrum in het land voor zaken en financiën.

Murat Yoldas Ertugrul , Vice President MEA van Emakina
Murat Yoldas Ertugrul, Vice President MEA van Emakina

Emakina groeide zeer snel in de GCC en ontpopte er zich tot dé aangewezen partner voor digitale transformatie en ecommerce. Met meer dan 250 experts in de regio voltooide het recent een reeks succesvolle projecten voor klanten uit verschillende sectoren, van retail, luxe en sport, tot reizen, financiële diensten en vastgoed.

"Het MENA-team van Emakina leverde in Qatar al een aantal baanbrekende projecten op, voor klanten als Education Above All en de Qatar National Tourism Council (QNTC). En er volgen nog veel meer boeiende aankondigingen en initiatieven,” zegt Murat Yoldas Ertugrul, VP voor de MEA-regio van Emakina. "Met ons nieuw kantoor en het naderende WK voetbal in Qatar in 2022 is dit een spannende tijd voor het land. We kijken ernaar uit om onze kennis van e-commerce en digitale diensten in Qatar uit te breiden en er organisaties, merken en bedrijven naar een hoger niveau te tillen, als een echte flexibele en betrouwbare partner."
Story image

Over Emakina MENA

Emakina MENA is een full-service digitaal agentschap met wereldwijd bereik, met kantoren in Dubai (Verenigde Arabische Emiraten), Riyad (Saoedi-Arabië) en Doha (Qatar). Marketing- en technologie-experts verbeteren in team de bedrijfsresultaten en de merkwaarde van hun klanten. Samen verzamelen ze gebruikersinzichten en ontwikkelen ze efficiënte strategieën en projecten, van baanbrekende applicaties, websites, en e-commerceplatformen tot impactvolle communicatie en campagnes.

Als de ware ambassadeurs voor de 'User' plaatst Emakina hun noden en verwachtingen centraal bij elke digitale ervaring. Deze aanpak geeft Emakina's klanten en hun merken een bevoorrechte relatie met hun nieuwe leiders, de consumenten van de digitale tijd.

Emakina MENA maakt deel uit van Emakina Group, een toonaangevende onafhankelijke full-service digitale agentschapsgroep, met meer dan 1000 medewerkers in 14 landen.

 

 

 

 

Over Emakina Group SA

Emakina Group is een van de toonaangevende digitale groepen van onafhankelijke digitale bureaus, met 26 kantoren in 18 landen in Europa, het Midden-Oosten, Afrika en Noord-Amerika. Lees meer op www.emakina.group en volg ons op Twitter @EmakinaGroup.

Emakina Group SA
Middelburgstraat 64A
1170 Brussel
België