Skip to Content
Emakina wint 17 Communicator Awards

Emakina wint 17 Communicator Awards

Emakina presteert opnieuw uitstekend op de 2017 Communicator Awards. Het gaat er aan de haal met niet minder dan 17 trofeeën.
De digitale agentschapsgroep krijgt twee Excellence Awards voor Parrot, en vijftien Awards of Distinction, voor de website van Philip Morris International, en de commerce-platformen voor Floris van Bommel, McGregor, Segway Europe en Wolford.
De Communicator Awards ontvangen meer dan 6.000 inzendingen van over de hele wereld, die de AIVA Academy of Interactive & Visual Arts beoordeelt. Al ruim twee decennia eert het zo creativiteit, vakmanschap en communicatie met impact.
 

Parrot: interactive, , inspirerend en verslavend
Emakina's commerce ecosysteem voor Parrot ontvangt de hoogste waardering, met twee Excellence Awards. De onlinewinkel in vijf talen voor 29 landen werd gekozen als ‘beste in zijn domein’ voor zijn rijke gebruikerservaring en visuele aantrekkingskracht. De website weerspiegelt perfect de slogan van het bedrijf: ‘Life. Elevated’.

PMI.com: Designing a Smoke-free Future
De nieuwe corporate website PMI.com is een waardevol instrument om de gedurfde ambitie te delen van Philip Morris International (PMI): het ontwerpen van een rookvrije toekomst. Het project combineert fris design en rijke inhoud met het krachtige Sitefinity als CMS-platform voor efficient gegevensbeheer. PMI en Emakina winnen er drie Communicator Awards mee, voor de vlotte gebruikersinterface, stijlvolle copy en de hoogwaardige video's op de website

Van Bommel, McGregor, Segway en Wolford: topklasse e-commerce
De Communicator Awards loven Emakina's leiderschap in e-commerce, met naast Parrot vier extra projecten.

Allereerst is er de 'simply moving' website voor Segway, gemaakt met Kentico. Het project wint vier Communicators, in de categoriën branding, visuele aantrekkingskracht, gebruikerservaring en automotive.

Emakina gooit ook hoge ogen met met drie Salesforce Commerce Cloud-projecten.
Het elegante platform voor modemerk McGregor kreeg Distinction Awards in ‘fashion’ en 'user experience’. Schoenmaker Floris Van Bommel won in dezelfde categorieën, net zoals hun collega's van Wolford, een topmerk voor exclusieve beenmode en vrouwenkleding. Beide kregen daarenboven ook een Distinction Award voor het visuele ontwerp van de website, die hun online boetiek extra charme en klasse geeft.

Brice Le Blévennec, CEO van Emakina Group:
"Deze 17 Communicator Awards vormen een eerbetoon aan de nauwe samenwerking tussen onze geweldige klanten en Emakina-teams.
Samen maken ze magie, met rijke gebruikerservaringen die de verkoop stimuleren en de ‘user equity’ van merken verhogen."

Over Emakina Group

Emakina Group (ALEMK:BBK) is een toonaangevend, onafhankelijk Europees digitaal bureau-netwerk met wereldwijd bereik.  

In 12 landen werken meer dan 900 technologie- en marketingdeskundigen aan de groei en merkwaarde van zijn nationale en internationale klanten. Op basis van gedegen research en ervaring ontwikkelt Emakina scherpe klantinzichten en doeltreffende strategieën, campagnes, websites, applicaties en e-commerce-toepassingen.

Emakina Group realiseerde in 2017 een omzet van 80.3 miljoen EUR en 46.8 miljoen EUR voor S1 2018. Het staat genoteerd op Euronext Growth Brussel (ISIN: BE0003843605).

www.emakina.com

Emakina Group
Middelburgstraat 64A
1170 Watermaal-Bosvoorde
BELGIUM
- - -
VAT 0464.812.221 ISIN BE 0003843605