Emakina wint 3 AVA-Awards, voor AR en video

Emakina wint 3 AVA-Awards, voor AR en video

Emakina voegt opnieuw drie beeldjes toe aan zijn prijzenkast. Deze keer vond viel het in de prijzen op de AVA Digital Awards, een internationale wedstrijd met deelnemers uit de hele wereld, gericht op digitale strategie, branding en creativiteit.

De AVA-jury verkoos de digitale 'Aan je pols'-ervaring voor Jaeger-LeCoultre als 'Best Augmented Reality Project of the Year'. De Belgische en Zwitserse teams van Emakina bundelden hun krach bij het ontwerp en productie van de AR-toepassing, waarmee je 'virtuele' horloges kunt uitproberen. Je doet simpelweg een papieren armband om je pols en beweegt dan je arm onder een tablet, ingebouwd in de wand van een beursstand.

Emakina's 'Motion'-team won twee gouden AVA Awards, met twee videos die het realiseerde voor Philip Morris International, als onderdeel van de website www.pmi.com. Beide video's kregen hoge scores voor voor de algehele ervaring en voor inhoud, uitvoering, en implementatie.
 
De productie 'Unlimit Yourself @ PMI' haalde goud in de categorie 'Recruitment Video'.
Het introduceert PMI en de dynamische werkomgeving in het bedrijf, en toont de mensen in het bedrijf, die de enthousiasme voor hun job delen.

Het team kreeg een tweede gouden AVA, in de categorie 'Bedrijfsimago' voor de productie over 'PMI Investor Relations'.

 

Contacteer ons
Luc Malcorps Director of Media Relations, Emakina Group
Luc Malcorps Director of Media Relations, Emakina Group
Over Emakina Group SA

Emakina Group is een van de toonaangevende digitale groepen van onafhankelijke digitale bureaus, met 26 kantoren in 18 landen in Europa, het Midden-Oosten, Afrika en Noord-Amerika. Lees meer op www.emakina.group en volg ons op Twitter @EmakinaGroup.

Emakina Group SA
Middelburgstraat 64A
1170 Brussel
België