Skip to Content

Emakina wint twee belangrijke EMEA Demandware Awards

Demandware CEO onderscheidt Emakina met de EMEA Sales Partner of the Year 2016 en de Runner-Up EMEA Implementation Partner of the Year

Op de jaarlijkse User Conference in Florida van het toonaangevend e-commerce softwarebedrijf Demandware won Emakina twee belangrijke awards. Tijdens een feestelijke ceremonie overhandigde Demandware CEO Thomas Ebling de 2016 EMEA Sales Partner- én de EMEA Implementatie Partner runner-up van het Jaar aan Sjoerd van Gelderen, CCO van Emakina.NL.

  

Demandware is de internationale referentie voor multi channel ecommerce ativiteiten. Het cloud-platform is het digitale hart voor honderden retailmerken over de hele wereld.

Demandware CEO Thomas Ebling:
“Net als Demandware, zet Emakina het succes van haar klanten voor alles. We delen het geloof in het creëren van een competitief voordeel en consistente omzetgroei voor onze klanten, door het slim uitvoeren van strategieën die hoge merkentrouw en groei bewerken.”

De Demandware-jury prees Emakina voor de uitstekende samenwerking en sterke resultaten als implementatiepartner. Zij benadrukte Emakina’s snelheid en betrouwbaarheid bij de uitvoering van Demandwareprojecten. Daarnaast was de uitzonderlijke kwaliteit  van commerceplatformen met complexe functionaliteiten reden om Emakina de prijzen toe te kennen. 

Emakina heeft met Demandware de laatste jaren een reeks sterk presterende commerceplatformen voor internationale merken gebouwd. Tot die indrukwekkende lijst behoren WE Fashion, Suitsupply, RITUALS, LolaLiza, Marlies|Dekkers, Markafoni, McGregor, Fontem en Floris van Bommel.

Emakina.NL CCO Sjoerd van Gelderen:
“We zijn al sinds 2013 Demandware-partner, en werden dit jaar ook Premier Partner. Het is geweldig om samen de onlineverkoop én merkwaarde van onze klanten te verhogen. Deze awards bevestigen onze ambitie en we kijken ernaar uit om samen met Demandware nieuwe baanbrekende projecten te realiseren.”

 

 

Over Emakina Group

Emakina Group (ALEMK:BBK) is een toonaangevend, onafhankelijk Europees digitaal bureau-netwerk met wereldwijd bereik.  

In 12 landen werken meer dan 900 technologie- en marketingdeskundigen aan de groei en merkwaarde van zijn nationale en internationale klanten. Op basis van gedegen research en ervaring ontwikkelt Emakina scherpe klantinzichten en doeltreffende strategie├źn, campagnes, websites, applicaties en e-commerce-toepassingen.

Emakina Group realiseerde in 2017 een omzet van 80.3 miljoen EUR en 46.8 miljoen EUR voor S1 2018. Het staat genoteerd op Euronext Growth Brussel (ISIN: BE0003843605).

www.emakina.com

Emakina Group
Middelburgstraat 64A
1170 Watermaal-Bosvoorde
BELGIUM
- - -
VAT 0464.812.221 ISIN BE 0003843605