Emakina wordt Progress Elite Partner

Emakina wordt Progress Elite Partner

Projecten in zes markten en gedeeld engagement voor innovatie leiden tot Emakina's certificering als top-expert

Emakina Group klimt op naar het hoogste expertiseniveau binnen het Progress partnerprogramma. Na de aankondiging van hun strategische alliantie in april 2016 promoveert het digitaal agentschap nu tot Elite Partner van Progress® Sitefinity™, het toonaangevende platform voor CMS en marketinganalyse. De toetreding tot deze exclusieve kring betekent een bevestiging van de grote vakkennis van Emakina’s ervaren Progress Sitefinity team.

Een partnerschap in volle vaart

De afgelopen negen maanden nam de samenwerking van Emakina met Progress Sitefinity spectaculair toe. Na de aankondiging van het partnerschap in april voerde de digitale agentschapsgroep een reeks succesvolle high-end opdrachten uit voor klanten in het bankwezen, zakelijke dienstverlening en consumentengoederen. Daarnaast liepen de lopende projecten vlot verder in de financiële wereld, luchtvaart en defensie.

In dezelfde periode verdrievoudigde Emakina zijn Sitefinity-team, met drie nieuwe gecertificeerde interne business consultants en tien gecertificeerde ontwikkelaars. De uitgebreide Brusselse expertploeg werkte met agentschappen van Emakina Group in vijf landen een reeks bijkomende projecten uit, en in januari sprong een zesde agentschap uit de groep op de trein.

Gemotiveerde partners, tevreden klanten

Het partnerschap tussen Emakina en Progress is gebaseerd op een sterk klantgerichte synergie. Emakina gebruikt voluit de middelen en efficiënte begeleiding van zijn Progress Partner management team. Progress waardeert de commerciële inspanningen van Emakina, zijn efficiënt projectbeheer en full-servicesupport. Zo vonden een aantal nieuwe internationale klanten met veeleisende projecten snel de weg naar Emakina, dat hen waaier aan competenties kon bieden die ze nodig hadden.

Emakina ontving de Elite Partnercertificering dankzij zijn brede expertise op vlak van systeemintegratie van derde partijen, cloud-technologie, E-commerce, enterprise content management, grafisch ontwerp, Intranetontwikkeling, sectorgerichte zakelijke toepassingen, mobiele en mobielvriendelijke websites, personalisatie voor multimedia, SEO en marketing.

Brice Le Blévennec, CEO van Emakina Group: “Web Content Management is belangrijk bij het ontwikkelen van gebruikersverwachtingen, -ervaringen en engagement. Met Sitefinity verbeteren we de totale User Equity van onze klanten. En we brengen hun business naar een hoger niveau. Dankzij de gemakkelijke cloud-implementatie kunnen we snel nieuwe markten, talen en merken toevoegen aan elk platform. Als bonus kunnen we met de krachtige connectoren Sitefinity vlot integreren in hun ecosystemen, met bruggen naar instrumenten zoals Microsoft Dynamics, Salesforce en SharePoint.”

Stephan Leferink, Country Manager van Progress Benelux: "We zijn blij dat onze samenwerking met Emakina zo mooi groeit, door onze gedeelde passie voor innovatie en topresultaten. Hun klanten halen maximaal voordeel uit ons platform, dankzij de snelheid van hun team in combinatie met hun vakkennis en heldere visie. We kijken ernaar uit om samen nog meer organisaties te helpen om online door te groeien, een vertrouwensband met hun gebruikers uit te bouwen en hogere opbrengsten te genereren.”

- - -

Over Progress

Progress (NASDAQ:PRGS) is wereldwijd leider in applicatieontwikkeling, waarmee organisaties hun digitale transformatie uitbouwen om aantrekkelijke gebruikerservaringen te blijven bieden in de continu veranderende markt. Met een aanbod voor web, mobiel en data voor on-premise en cloud-omgevingen, voorziet Progress startups en grote wereldwijde industriegrootheden van krachtige tools, die per klant op maat gemaakt zijn.

Contacteer ons
Luc Malcorps Director of Media Relations, Emakina Group
Luc Malcorps Director of Media Relations, Emakina Group
Over Emakina Group SA

Emakina Group is een van de toonaangevende digitale groepen van onafhankelijke digitale bureaus, met 26 kantoren in 18 landen in Europa, het Midden-Oosten, Afrika en Noord-Amerika. Lees meer op www.emakina.group en volg ons op Twitter @EmakinaGroup.

Emakina Group SA
Middelburgstraat 64A
1170 Brussel
België