Emakina wordt Salesforce Commerce Cloud Partner

Emakina wordt Salesforce Commerce Cloud Partner

Emakina kondigt vandaag aan dat het solution partner wordt in het Salesforce Partner Programma, ter ondersteuning van Salesforce Commerce Cloud. Commerce Cloud helpt merken persoonlijke shopervaringen te bieden aan klanten via web, mobiel, social en in de winkel. Als onderdeel van het wereldwijde #1 CRM-platform Salesforce leveren merken volledig geïntegreerde ervaringen, die naast commerce ook marketing en klantenservice verenigen.

 

Salesforce Commerce Cloud brengt een concurrentievoordeel mee voor Emakina’s Europese klanten die zich richten op gepersonaliseerde omnichannel shoppingervaringen. Dit nieuwe partnerschap verhoogt Emakina’s capaciteit als dienstverlener op de Europese markt.

Emakina heeft al uitgebreide ervaring met Commerce Cloud; zo maakte het bureau platformen voor merken als RITUALS, Wolford, HEMA, Floris van Bommel, marlies|dekkers, McGregor, LolaLiza, WE Fashion, CoolCat en Paula's Choice.

Het Salesforce Partner Programma is het grootste Enterprise Cloud Partner Program in de industrie. Het bemiddelt tussen agentschappen en andere partners om klanten succesvol te maken met behulp van het Salesforce Intelligent Customer Success Platform. De combinatie van bedrijfs-, technologie- en marketingvoordelen van het programma helpt partners van elke grootte en uit alle industrieën om het Salesforce Platform optimaal in te zetten voor een succesvolle bedrijfsvoering.

Sjoerd van Gelderen, Managing Director van Emakina.NL:
"Dit nieuwe partnerschap bevestigt het vertrouwen dat we krijgen en aan onze klanten willen overdragen. Merken met complexe en geavanceerde omnichannel platformen hebben behoefte aan een betrouwbare partner met het juiste expertiseniveau. De unieke aanpak van Salesforce Commerce Cloud combineert een echt cloudplatform met een afgestemd bedrijfsmodel. Het biedt tastbare zakelijke meerwaarde voor onze klanten en laat hen voorop lopen op het gebied van innovatie."

Don Lynch, SVP, worldwide alliances, Salesforce: "Alles en iedereen wordt meer verbonden en slimmer dan ooit tevoren. Door deel te nemen aan het Salesforce Partner Programma van Commerce Cloud, sluit Emakina zich aan bij 's werelds grootste community van cloud-partners. Samen zetten zij zich in voor innovatie op het Salesforce Platform en het verbeteren van het succes van hun klanten."

- - -

About Salesforce Commerce Cloud

The Salesforce Commerce Cloud empowers retailers to unify customer experiences across all points of commerce, including web, social, mobile and store. From shopping to fulfillment to customer service, the Commerce Cloud delivers 1-to-1 shopping experiences that consistently delight customers, driving increased engagement, loyalty and conversion. With embedded predictive intelligence and a robust partner ecosystem, the Commerce Cloud helps retailers deliver superior customer experiences for retailers, from planning to launch and beyond.

Salesforce and others are trademarks of salesforce.com, inc.

Contacteer ons
Luc Malcorps Director of Media Relations, Emakina.com
Luc Malcorps Director of Media Relations, Emakina.com
Over Emakina Group SA

Emakina Group is een van de toonaangevende digitale groepen van onafhankelijke digitale bureaus, met 26 kantoren in 18 landen in Europa, het Midden-Oosten, Afrika en Noord-Amerika. Lees meer op www.emakina.group en volg ons op Twitter @EmakinaGroup.

Emakina Group SA
Middelburgstraat 64A
1170 Brussel
België