Emakina en Twilio starten partnerschap met focus op 'Omnichannel Excellence'

Emakina en Twilio starten partnerschap met focus op 'Omnichannel Excellence'

Rijke menselijke ervaringen aanbieden in het nieuwe 'digital first'-tijdperk

Brussels – Emakina Group (Euronext – ALEMK) kondigt vandaag zijn nieuw partnerschap aan met het toonaangevende cloud-communicatieplatform Twilio (NYSE: TWLO). De digitale agentschapsgroep zal met cloud-communicatieplatform als een dienst (CPaaS) de klantenrelaties van zijn klanten versterken. Telefoon, VoIP en messaging in web-, desktop- en mobiele software integreren is vandaag essentieel voor bedrijven om te overleven. In de nieuwe hybride economie geldt dit nog meer, want zowat elke persoonlijke interactie heeft er ook een digitaal element en 'werken vanop elke plek' is er de norm.

De succesvolle samenwerking tussen Emakina Group en Twilio in Europese FMCG- en online business-serviceprojecten inspireert beide bedrijven nu om hun partnerschap te formaliseren. Daarbij sluit Emakina zich als implementatiepartner aan bij het BUILD-programma van Twilio. Emakina bevordert de betrokkenheid van zijn klanten met hun gebruikers met omnikanaal Twilio-toepassingen op maat, waarmee zij hun gebruikers beter kennen, bereiken én bedienen. De voorgestelde ontwikkelingen op maat omvatten virtuele winkelervaringen, producttests en -coaching op afstand, online opleidingsseminaries, interfaces voor coaches en meerdere digitale winkelfunctionaliteiten.

" Twilio heeft bij enkele van onze grote klanten zijn waarde al bewezen bij het verrijken van communicatie, vooral bij e-commerceinteracties", zegt Alexandros Papanastasiou, integratiemanager bij Emakina Group. "Ons partnerschap zal nog meer klanten een concurrentievoordeel geven bij allerlei gebruikerservaringen. De mogelijkheden zijn bijna eindeloos, van beter chatten met de klantenservice en het sturen van herinneringen van afspraken tot snellere berichten en krachtigere videoconferenties."
"Emakina weet als geen ander dat elke interactie van klanten met een merk de waarde die ze eraan hechten beïnvloedt. De beste timing, relevantie en kwaliteit van de ervaring levert een concurrentievoordeel op", voegt Jenny Eddleston, Director systems integration and consulting partners EMEA bij Twilio toe. "Hun experts zijn geweldig sterk in het leggen van de focus op de belangrijkste uitdagingen van elke klant en het leveren van op maat gemaakte oplossingen met een hoog impact. We kijken ernaar uit om samen innovatieve omnichannel- communicatievoordelen te bieden aan onze gezamenlijke klanten."
Story image
Over Emakina Group SA

Emakina Group is een van de toonaangevende digitale groepen van onafhankelijke digitale bureaus, met 26 kantoren in 18 landen in Europa, het Midden-Oosten, Afrika en Noord-Amerika. Lees meer op www.emakina.group en volg ons op Twitter @EmakinaGroup.

Emakina Group SA
Middelburgstraat 64A
1170 Brussel
België