Emakina Group en Air Paris starten wereldwijd strategisch partnerschap

Emakina Group en Air Paris starten wereldwijd strategisch partnerschap

Alliantie creëert nieuwe topspeler in digitale service en branding voor Europa, de VS en Azië

11.00 CET - Brussel, Parijs, New York, Shanghai
Niet-gereglementeerde informatie – commerciële communicatie

Vandaag maken Emakina Group en Air Paris hun wereldwijd strategische partnerschap bekend.

 

Met deze alliantie bundelen zij de competenties van Emakina als toonaangevende Europese digitale full-service agentschapsgroep met die van Air Paris, internationaal expert in strategie, ontwikkeling en communicatie voor luxe- en schoonheidsmerken.

De nieuwe partners vergroten hun geografische bereik, terwijl ze lokaal hun expertise en operationele middelen bundelen in Europa, de VS en Azië. Zo bieden ze samen internationale oplossingen aan met nog meer mogelijkheden, slagkracht en impact. Hiermee willen ze het klantenbestand van hun bedrijven verbreden en nieuwe synergieën ontwikkelen tussen hun specifieke expertisedomeinen.

Twee gerespecteerde groepen verenigen hun krachten

Emakina en Air Paris delen de passie voor het creëren van het sterke merkervaringen, gebouwd op gedetailleerde kennis van consumenten en lokale markten. Na een reeks succesvolle gemeenschappelijke projecten voor verschillende klanten, is dit een logische nieuwe stap in de samenwerking.

Emakina ontwikkelt sterke gebruikerservaringen voor de klanten, medewerkers en partners van toonaangevende nationale en multinationale organisaties. Ruim 700 experts in 8 Europese landen creëren prachtige websites, e-commerce-oplossingen, applicaties en communicatiecampagnes. Zo verhogen ze de ‘User Equity’ van bedrijven en organisaties. Dit opgebouwde vermogen aan positieve ervaringen is de sleutel tot hun succesvolle digitale transformatie.

Air Paris werd geboren uit de ontmoeting van experts in merkontwikkeling en visionaire creatieve talenten uit de reclamewereld, om samen vanuit Parijs, New York en Shanghai brand- en communicatieplatformen uit te bouwen voor grote namen in de sector van luxe- en schoonheidsproducten.

Dimitri Katsachnias, CEO van Air Paris Group:

"De combinatie van expertise van Emakina en Air Paris schept meteen een uitgebreid en uniek aanbod voor al onze internationale klanten. We kijken echt uit naar deze samenwerking. Het opent de weg naar synergieën voor wereldwijde ontwikkeling. Ze groeit in een geest van respect voor merken, deskundigheid en onafhankelijkheid.”

Brice Le Blévennec, CEO van Emakina Group voegt hieraan toe:

“Dit is een nieuwe belangrijke stap in onze verdere uitbouw van uitstekende marketingdiensten voor onze internationale klanten. Onze samenwerking met Air Paris voegt uitzonderlijke branding- en marketingkennis toe aan ons wereldwijd partnernetwerk. Onze gecombineerde expertise en mogelijkheden zijn heel aantrekkelijk voor internationale klanten met ambitieuze plannen in de topeconomieën wereldwijd.”

 - - -

Over Air Paris

Air Paris is een van de weinige onafhankelijke spelers van internationale faam, erkend voor zijn strategische expertise en creativiteit op het gebied van mode, beauty, accessoires, parfum, juwelen en delicatessen.

Vanuit haar full-service kantoren in Parijs, New York en Shanghai helpt het merken met een hoge toegevoegde waarde bij alle stadia van creatie en communicatie: strategie, merkconcept, visuele identiteit, creatieve reclame, digitale en sociale ecosystemen, verpakking en verkoopspunten.

Tot de klanten van Air Paris behoren Longchamp, Estee Lauder, Clarins, Elizabeth Arden, Eric Bompard, Coty Group, Guess, Acqua do Parma, Boucheron, Bioderma, Dior, Falke, Ferragamo, Swarovski, Folli Follie, Fred, Gianfranco Ferré, Guerlain, Juicy Couture, Kenzo, Lancôme, Moët & Chandon, Rado, Valentino en andere, naast merken van bekende personen zoals David Beckham, Halle Berry, Kate Moss, Kylie Minogue, Heidi Klum, en Enrique Iglesias.

www.airparis.fr

Contacteer ons
Luc Malcorps Director of Media Relations, Emakina Group
Luc Malcorps Director of Media Relations, Emakina Group
Over Emakina Group SA

Emakina Group is een van de toonaangevende digitale groepen van onafhankelijke digitale bureaus, met 26 kantoren in 18 landen in Europa, het Midden-Oosten, Afrika en Noord-Amerika. Lees meer op www.emakina.group en volg ons op Twitter @EmakinaGroup.

Emakina Group SA
Middelburgstraat 64A
1170 Brussel
België