Strategische samenwerking met Asiance versterkt Emakina's positie in Azië

Strategische samenwerking met Asiance versterkt Emakina's positie in Azië

Digitale marktleiders bouwen bruggen tussen Azië en Europa

Brussel, Seoul, 15 oktober ‘15 - Emakina, een onafhankelijke groep en Europees marktleider in digitale communicatie, en zijn Aziatische tegenhanger Asiance, met hoofdkwartier in Seoul, gaan een internationaal strategisch verbond aan. Een samenwerking die niet alleen de kwaliteit van hun service, maar ook het bereik van hun internationale klantenbestand vergroot. Als pioniers in digitale transformatie en rijke klantervaringen bundelen beide agentschappen hun krachten op het vlak van digitale strategie en management, online marketing, websites, mobile projecten, e-commerce en lokalisatie.

Optimale benutting van trends op de Aziatische en Europese markt

Emakina en Asiance zijn meertalige organisaties, actief op verschillende markten. Die positie biedt hen tal van strategische en operationele voordelen in het aanleveren van hoogwaardige en op maat gemaakte cross-market oplossingen. Hun inzicht in Europa en Azië zorgt ervoor dat ze internationale klanten kunnen bedienen met krachtige digitale en interactieve marketingservices, op culturele en technologische maat van hun markten.

Digitale trendsetters

Emakina, gevestigd in Brussel, heeft kantoren in zes Europese landen en ook meerdere internationale partners. Asiance werkt vanuit ’s werelds meest ontwikkelde IT-markt, in het Zuid-Koreaanse Seoul. Het beheert projecten over heel Azië, met partners in Japan, China en Rusland. Het multiculturele team van Asiance spreekt meerdere talen, van Engels en Frans tot Koreaans, Japans en Chinees.

In dienst van wereldmerken

Beide organisaties verlenen diensten aan multinationale merken, lokale/regionale bedrijven en instellingen die actief zijn in verschillende domeinen, van luxegoederen en FMCG tot toerisme en reizen, de automarkt, technologie, farma en industrie.

Bosun Kim, CEO en medeoprichter van Asiance: “Deze strategische samenwerking is een belangrijke stap voor ons om de toegang tot Europa voor onze klanten te vergemakkelijken. We kijken er al naar uit om onze expertise met Emakina te delen. Denk aan het aanpassen van content aan de Aziatische markt, het begrijpen van digitale convergentie en nieuwe communicatieplatformen. Samen versterken we de merk- en klantervaringen in beide continenten.”

Brice Le Blévennec, CEO van Emakina, voegt toe: “Online marketing moet nauwkeurig afgestemd worden op de infrastructuur en het specifieke gedrag van de gebruikers in elk land. Deze kernwaarde hebben we gemeenschappelijk met onze nieuwe partners. Emakina deelt ook de belofte van Asiance omtrent resultaatgerichte strategieën en hun bekwaamheid om die zo professioneel en efficiënt mogelijk te implementeren. Samen gaan we grootse dingen doen.”

Over Emakina Group SA

Emakina Group is een van de toonaangevende digitale groepen van onafhankelijke digitale bureaus, met 26 kantoren in 18 landen in Europa, het Midden-Oosten, Afrika en Noord-Amerika. Lees meer op www.emakina.group en volg ons op Twitter @EmakinaGroup.

Emakina Group SA
Middelburgstraat 64A
1170 Brussel
België