Emakina Group neemt CRM-expert k.section over

Emakina Group neemt CRM-expert k.section over

- Vrije vertaling van het officieel Franstalig persbericht -

Wenen, Brussel, EMBARGO 17.30 CET - Emakina Group (ALEMK) maakt de overname bekend van het Oostenrijks CRM-bedrijf k.section, door haar volle dochteronderneming ‘Emakina Central & Eastern Europe’.

Mark Kaslatter, gerenommeerd CRM-expert, startte k.section in 2004. Met zijn team definieert, implementeert en beheert hij met succes grote CRM-projecten. Vanaf nu versterken zij als ‘CRM Competence Center‘ de Emakina Group. k.section is gecertificeerd partner van toonaangevende CRM-oplossingen zoals Siebel/ Oracle, Microsoft Dynamics, en Salesforce.

Emakina Central & Eastern Europe en k.section werkten eerder al efficiënt samen op verschillende projecten en die synergie groeit nu verder door. Het team van k.section integreert zich in de activiteiten van Emakina in Wenen. Mark Kaslatter blijft Managing Director voor CRM en Marketing Automation. Hij rapporteert aan de Centraal-Europese hub van Emakina, onder leiding van Gerhard Handler. Klanten van alle bureaus binnen de Emakina Group kunnen profiteren van de knowhow en hands-on ervaring van Kaslatter en zijn team.

k.section is gespecialiseerd in CRM-consultancy, implementatie en ondersteuning.
Het tekende voor een lange reeks succesverhalen, voor klanten als Herold Business Data, de Universiteit van Wenen - Economie en Bedrijfskunde, KTM en Augustin Quehenberger Group. Het team integreert vanaf nu zijn vakkennis in het breed geïntegreerde dienstenpakket van Emakina Central & Eastern Europe, van strategie tot digitale service en support.

Emakina integreert verschillende disciplines, om de hele waardeketen van digitale transformatie efficiënt en integraal aan te kunnen pakken. Met deze overname zal het nog beter in staat zijn om digitale marketing en relatiebeheer te verbinden, en op lange termijn complexe bedrijfsuitdagingen aan te gaan.

Mark Kaslatter, Managing Director van k.section: "Digitale transformatie en de verandering van bedrijfsprocessen vormen vandaag niet alleen een grote uitdaging voor onze klanten. Als dienstverlener staan we klaar om hen te adviseren en deze voortdurende evolutie aan te pakken op een veel bredere technologische en functionele basis dan ooit tevoren. Emakina is voor ons de perfecte partner in deze nieuwe context. We zijn een ​​toonaangevende speler in digitale transformatie en kunnen als geen andere CRM-consultants de juiste stappen zetten.”

Gerhard Handler, verantwoordelijke van de regio Centraal- en Oost-Europa: "k.section produceerde keer op keer een zeer positieve directe impact op de verkoop en merkwaarde van zijn klanten. Mark Kaslatter en zijn collega’s integreren al vlot in onze groeiende organisatie. Met deze overname spelen we in op de snelgroeiende interesse in het bedrijfsleven voor volledige en geïntegreerde sales- en customer- managementoplossingen, rond de digitale transformatiescenario’s die wij beheren en ontwikkelen voor en met onze klanten.“

Brice Le Blévennec, CEO van Emakina Group voegt toe: “Tevreden gebruikers maken een merk succesvol. We versterken onze positie als een betrouwbare partner in het bedenken en creëren van prachtige websites, e-commerce-oplossingen, applicaties en communicatiecampagnes. Zo vergroten we de ‘User Equity’ van bedrijven en organisaties, de sleutel tot hun succesvolle digitale transformatie. De ploeg van k.section is van harte welkom in de Emakina-familie; ze vormen een uitstekende aanvulling op onze uitgebreide talentenpoel. “

Contacteer ons
Frédéric Desonnay Chief Financial Officer, Emakina Group
Karim Chouikri Chief Executive Officer, Emakina Group
Luc Malcorps Director of Media Relations, Emakina Group
Frédéric Desonnay Chief Financial Officer, Emakina Group
Karim Chouikri Chief Executive Officer, Emakina Group
Luc Malcorps Director of Media Relations, Emakina Group
Over Emakina Group SA

Emakina Group is een van de toonaangevende digitale groepen van onafhankelijke digitale bureaus, met 26 kantoren in 18 landen in Europa, het Midden-Oosten, Afrika en Noord-Amerika. Lees meer op www.emakina.group en volg ons op Twitter @EmakinaGroup.

Emakina Group SA
Middelburgstraat 64A
1170 Brussel
België