Emakina Group neemt digitaal agentschap Cloudworks over

Emakina Group neemt digitaal agentschap Cloudworks over

Groep versterkt positie in de Golfregio met overname van cloud consulting-expert

Brussel, Dubai – Commerciëel bericht -
Met de overname van Cloudworks versterkt Emakina Group (ALEMK:BBK) verder zijn positie in de GCC-regio. Cloudworks is een agile Cloud Consulting-bedrijf met kantoren in Dubai, Riyad en Mumbai dat grote bedrijven helpt bij bedrijfskritische digitale projecten. Hun 30 experts zijn thuis in CRM, sales- en marketingautomatisering en Change Management. Emakina Group bevestigt hiermee opnieuw zijn rol als betrouwbare partner in het Midden-Oosten bij het ontwerpen en uitvoeren van doeltreffende en rijke gebruikerservaringen en het stroomlijnen van bedrijfsbeheer.

Cloudworks, een vijfsterren-partner in CRM en klantenservice

Cloudworks is een van de grootste Platinum Salesforce-partners in de Arabische Emiraten. Het oogst regelmatig vijf-sterren beoordelingen voor zijn werk binnen de Salesforce AppExchange. Digitaal expert Souphien Akhrif richtte het bedrijf op in 2015, na zijn studies in informatiesystemen aan de Parijse Miage Sorbonne-universiteit. Met zijn snelgroeiend team voerde hij ondertussen al meer dan 140 succesvolle CRM-en klantenserviceprojecten uit in de Golfregio. Referenties zijn onder andere CPI Financial, Emaar, DP World, Dubai Investments, Dubai World Trade Center, Omantel, Ooredoo, Saudi Aramco, Tadawul en Virgin Megastore.

Emakina Group versterkt zijn positie in het Midden-Oosten

In 2018 opende Emakina Group een kantoor in Dubai en sloot het Turkse Agentschap WittyCommerce zich aan bij de groep. De overname van Cloudworks toont opnieuw dat Emakina dé referentie wil zijn in het Midden-Oosten voor omnichannel commerce en digitale bedrijfstransformatie. Het Dubai Department for Economic Development en het Dubai Multi Commodities Centre hebben de overname inmiddels ook goedgekeurd.

Emakina Group rondt hiermee ook de kaap van de 1.000 technologie- en marketingexperts. Vanuit 22 kantoren op 3 continenten begeleiden ze klanten met strategieën, creatieve toepassingen en beheer op alle belangrijke digitale platformen en technologieën.

Hoogwaardige dienstverlening op alle belangrijke platformen en technologieën

Souphien Akhrif, CEO van Cloudworks:
“Dit is voor ons een logische en spannende stap. Nu kunnen wij onze klanten nog beter bedienen en duurzame groei creëren. In één klap verbeteren we ons commercieel, strategisch en operationeel bereik. Een grote groep nieuwe collega’s met ruime ervaring in digitale marketing staat klaar om ons te helpen. En zij zijn het gewoon om samen te werken binnen een volwassen internationale groep.”

Murat Yoldas Ertugrul, VP Emakina Group Azië:
“Cloudworks combineert indrukwekkende kennis in IT, business en commerce met een helder inzicht in de markt en cultuur van zijn klanten. Samen zullen we ver geraken, door onze vakkennis en agile methodologie te bundelen.”

Karim Chouikri, CEO van Emakina Group besluit:
“We heten onze nieuwe collega's van harte welkom in de groep. De digitalisering in de Golfregio gaat razendsnel en consumenten leiden die innovatie. We delen één visie met Cloudworks: bedrijven met succes begeleiden om zo dicht mogelijk verbonden te zijn met hun gebruikers. Zo helpen we hen als ware leiders de wereld van morgen in te treden.”

Contacteer ons
Luc Malcorps Director of Media Relations, Emakina Group
Luc Malcorps Director of Media Relations, Emakina Group
Over Emakina Group SA

Emakina Group is een van de toonaangevende digitale groepen van onafhankelijke digitale bureaus, met 26 kantoren in 18 landen in Europa, het Midden-Oosten, Afrika en Noord-Amerika. Lees meer op www.emakina.group en volg ons op Twitter @EmakinaGroup.

Emakina Group SA
Middelburgstraat 64A
1170 Brussel
België